Ibu Lap0r P0lis, D4kwa Anak Tervk Ken4 R0tan Dengan Cikgu Sebab Tidak Menyiapkan Kerja Sekolah

Seorang ibu dikenali sebagai Puan Eda Ni menerusi satu posting di laman Facebook mend4kwa anaknya telah dir0ntan oleh seorang guru. Tidak berakhir di situ, wanita ini turut berkongsi beberapa keping foto yang dijadikan bukt1 anaknya telah menjadi m4ngsa.

Perkongsian tersebut juga men1mbulkan t4nda tanya di sebalik m0tif kejad1an berkenaan yang dis1fatkan tidak waj4r. Kejadian tersebut dipercayai berlaku di sebuah sekolah di Alor Setar, Kedah.

‘Hanya sebab tak siap kerja sekolah’

Foto: Puan Eda Ni

Menerusi empat foto yang dikongsi memaparkan keadaan leng4n anaknya yang ‘berb1rat’ dan muka anaknya yang juga berc4lar. Bahkan, foto pembar1s yang sudah ‘pat4h’ turut dikongsi memberi gambaran anaknya dipercayai telah dipvkul menggunakan pembar1s k4yu tersebut.

Bercerita lebih lanjut, wanita ini mend4kwa guru anaknya berbuat demikian kerana anaknya gag4l menyiapkan kerja sekolah yang baru sahaja diberi.

Allahu ket4q tangan bad4n. Jatvh air mata.  Cikgu t1bai Danish hanya sebab tak siap kerja sekolah lagi yang baru beri.

Menerusi dua posting yang lain, wanita ini turut berkongsi sudah membawa anaknya ke klinik dan satu laporan polis telah dibuat.  Bagaimanapun, sehingga kini tiada sebarang info tambahan di sebalik kejad1an berkenaan.

Allahuakhbar Terima kasih doa semua. Allah permudahkan. Biar und4ng-und4ng tentukan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Puan Eda Ni

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Ibu Lap0r P0lis, D4kwa Anak Tervk Ken4 R0tan Dengan Cikgu Sebab Tidak Menyiapkan Kerja Sekolah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*