Jumpa Tepi Jalan Ajak Kahwin, Viral Video ‘Pak Cik’ Sel4mba R4ba Pvnggung Wanita Lepas Kena ‘R3ject’

G4ra-g4ra bert1ndak di luar bat4s dan berkel4kuan tidak sen0noh dengan mer4ba pvnggung seorang wanita, tertvduh berusia 52 tahun telah dihadapakan ke mahkamah dan dijatuh1 hukvman penj4ra selama setahun. Perbu4tan tidak berm0ral itu sempat dirakam kamera litar tertutup (CCTV) sebelum terseb4r di media sosial.

Sel4mba r4ba pvnggung

Memetik laporan daripada Sinar Harian, kejadian tersebut dipercayai berlaku di sebuah lor0ng di kawasan perumahan yang terletak di Jalan Hamzah, Kota Bharu Kelantan. Berdasarkan video yang viral itu memperlihatkan seorang lelaki yang berusia dalam l1ngkungan 50-an sedang menvnggang motosikal sambil mendekat1 seorang wanita yang sedang berjalan kaki sendirian di kawasan terbabit.

Menurut sumber, tertvduh yang dikenali dengan nama Amran Abdullah ini kemudian bertanya kepada m4ngsa yang berusia 19 tahun itu sama ada mahu berkahwin dengannya atau pun tidak. M4ngsa dikatakan telah men0lak pel4waan tersebut. Namun secara kebetulan pada ketika itu, sebuah kereta telah melalui kawasan tersebut dan membuatkan tertvduh segera beredar dari lokasi kejadian.

Ada rek0d l4mpau

Tidak lama selepas itu, tertudvh kembali semula ‘mengg4nggu’ m4ngsa dan apa yang tidak disangka-sangka, dia terg4mak mer4ba punggvng m4ngsa. Selepas melakukan perbuatan terkvtuk itu, dia terus beredar meninggalkan m4ngsa sendirian di tepi jalan. Selepas menjalankan siasatan, pihak polis berjaya menah4n tertvduh dan dia dijatuh1 hukvman penj4ra selama setahun selepas mengaku bersalah atas pertudvhan menc4bul.

Bukan itu sahaja, hasil daripada semakan mendapati tertuduh mempunyai empat rekod lampau bersabit kes yang sama. Kes ini disiasat mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan yang memperuntvkkan hukvman penj4ra sehingga 10 tahun atau dend4 atau seb4tan atau mana-mana daripada dua hukvman itu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Sinar Harian

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Jumpa Tepi Jalan Ajak Kahwin, Viral Video ‘Pak Cik’ Sel4mba R4ba Pvnggung Wanita Lepas Kena ‘R3ject’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*