Neelofa Nafi Sudah Berkahwin, Tvduhan Terkena Minyak Pengasih Juga Tak Benar

Selepas seharian hanya berdiam diri, akhirnya selebriti terkenal, Noor Neelofa Mohd Noor, 31 akhirnya membuka mulut menjawab segala teka-teki yang sedang ‘menghantu1’ para peminat mengenai hubungannya bersama pendakwah muda, PU Riz.

Sebentar tadi Neelofa menerusi kenyataannya di Instagram memaklumkan bahawa kesemua tudvhan yang dinyatakan oleh netizen adalah tidak benar seperti d4kwaan dia terkena buatan m1nyak pengas1h.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Semua tak benar

Menurut jelitawan tersebut, perkara itu sama sekali dinaf1kan olehnya dan tuduhan terbabit sangat berat. Dia berada dalam keadaan baik dan berharap agar orang ramai mendoakan kesihatannya.

Selain dairpada itu, Neelofa juga men1dakkan d4kwaan bahawa dia memindahkan sejumlah wang kepada PU Riz dan tudvhan sudah bernikah juga tidak benar.

Berhenti percaya andaian2

Dalam pada itu, bekas pengacara Melet0p ini juga meminta orang ramai supaya tidak menerima semua  andaian  tersebut bulat-bulat dan berharap semua yang membaca memikirkan sewajarnya berkenaan d4kwaan-d4kwaan tersebut.

Dalam fasa berbincang

Walau bagaimanapun, mengulas mengenai hubungannya dengan PU Riz, Neelofa memaklumkan bahawa terdapat cerita tersendiri yang tidak manis untuk dided4hkan kepada umum kerana dia engg4n membel4kangkan keluarga dalam membuat kenyataan.

“Apa yang mampu saya katakan, keluarga saya, dan keluarga Haris, kini dalam proses perbincangan untuk mencari tit1k penyelesaian. Bagi saya, adalah lebih baik jika perkara ini diuruskan oleh keluarga kedua-dua belah pihak.” Katanya.

Minta maaf kepada kedua2 keluarga

Neelofa juga mengambil kesempatan memohon maaf kepada ahli keluarganya dan ahli keluarga PU Riz atas semua perkara yang terjadi memandangkan mereka belum lagi mempunyai sebarang 1katan yang sah.

“Saya juga ingin mengambil kesempatan yang ada, ingin memohon maaf kepada pihak keluarga saya, keluarga Haris untuk segala perkara yang berlaku. Saya pasti, tiada siapa yang mahu berada dalam keadaan sebegini, lebih-lebih lagi kami masih belum pun ada apa sebarang 1katan.” Tambahnya.

Beri saya ruang…

Di akhir kenyataan tersebut, pengasas jenama Neelofar ini memohon kerjasama semua pihak agar memberinya ruang untuk bertenang dan berharap supaya perkara ini tidak terus berpanjangan.

“Sekali lagi, saya mohon kerjasama semua pihak untuk sama-sama memahami dan dapat memberikan saya ruang yang sewajarnya. Harap perkara ini tidak lagi akan berpanjangan. Terakhir, saya perlukan doa-doa anda buat saya. Terima kasih juga untuk segala sokongan yang diberikan. Saya sangat hargai.” Ujarnya.

Terdahulu, hubungan antara Neelofa dan PU Riz seakan bergelora apabila adik-beradik jelitawan tersebut memuat naik quotes kata-kata yang sama di media sosial masing-masing. Ibunya juga telah memadam gambar pertunangan Neelofa dan PU Riz di Instagram serta ahli keluarganya sudah tidak mengikuti pendakwah itu di media sosial tersebut.

Tambah membvrukkan keadaan, beberapa tangkapan skrin perbualan WhatsApp dari ‘orang dekat’ Neelofa yang mengatakan pasangan tersebut didakwa sudah menikah juga telah tular.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Neelofa

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Neelofa Nafi Sudah Berkahwin, Tvduhan Terkena Minyak Pengasih Juga Tak Benar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*