Bagi Tazkirah Pada Kucing Tengah Mengawan, Netizen Terhibur Tengok Gelagat Aeril Zafrel

Tak tahu sama ada nak gelak atau mar4h atas apa yang dilakukan oleh pelakon Aeril Zafrel ni.

Biasa la, bulan 12 ini mungkin sudah masuk bulan untuk kucing mengawan bersama pasangan mereka dan kita sebagai manusia takkan nak kacau kucing-kucing itu untuk meng4wan kan?

Tapi perbuatan pelakon kacak yang juga dikenali sebagai ‘President TikTok’ ini telah membuat ramai terhibur sehingga ada yang mahu menggunakan ‘perkhidmatan’ beliau untuk kucing-kucing mereka dirumah.

Aeril telah memuat naik satu video pendek menunjukkan beliau sedang memberi ‘tazkirah’ kepada dua ek0r kucing miliknya yang sedang meng4wan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)


“Taubat! Bertaubat la wahai kucing… Sesungguhnya mati itu pasti, tahukah anda berz1na itu berd0sa!”

Aksi Aeril itu telah membuatkan ramai terhibur dan turut menasihati Aeril untuk mengahwinkan kedua-dua kucing itu dengan segera.

Boleh tahan kelakar juga ya Aeril ni, ada sahaja content yang beliau lakukan untuk menghiburkan peminat.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Instagram aeril_zafrel

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment on "Bagi Tazkirah Pada Kucing Tengah Mengawan, Netizen Terhibur Tengok Gelagat Aeril Zafrel"

  1. Nak tergelak laa…Lawak sgt2…Bagus laa bagi tazkirah begitu….

Leave a comment

Your email address will not be published.


*