“Gilerr la Jep, hahahah 0tak kau memang aku salute kalau bab2 buat kelakar”

Nampaknya, sejak rancangan hiburan Sepahtu Reunion Live mula bersiaran lagi di kaca televisyen membuatkan nama penyampai radio dan pelawak terkenal, Jep Sepahtu acap kali menjadi perhatian warganet.

Buat yang mengikuti perjalanan kerjaya lawak Jep yang merupakan salah seorang kumpulan Sepahtu, pastinya tahu bahawa lawaknya tidak pernah mengecew4kan penonton.

Beberapa kali memenangi pertandingan lawak, ia membuktikan lagi pelawak ini menjadi antara kegemaran ramai. Sehingga kini, Jep tidak henti-henti menerima pujian penonton Sepahtu Reunion Live apabila ada-ada sahaja idea lucu yang menghiburkan orang ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jep Sepahtu (@jepsepahtu)


Melalui posting menerusi Instagram Zon Lawak pula, satu babaknya dalam rancangan lawak itu mengund4ng pula reaksi positif penonton yang akui sering terhibur dengan lawak-lawak sp0ntannya.

“Tak tau la Jep ni makan apa. Laju je akal dia nak buat lawak”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zon Lawak (@zonlawak)

Walau bagaimanapun, diruangan komen sedutan episod yang lalu itu membuatkan warganet mengambil kesempatan itu untuk memuji bakat lawak dan kelakar yang ada pada diri Jep Sepahtu.

Ada netizen turut merasa salute dengan pelawak ini yang pandai menghiburkan penonton disamping memuji lawaknya yang dikatakan jujur.

“Jep ni kecik-kecik tel4n…”

“G1ler la Jep, hahahah 0tak kau memang aku salute kalau bab-bab buat kelakar”

“0tak Jep memang 0tak orang lawak”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: HCL

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Gilerr la Jep, hahahah 0tak kau memang aku salute kalau bab2 buat kelakar”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*