“Tak Pernah Janji Nak Bagi Rumah Dan Kereta, Dia Bukan Isteri Saya”

Sebelum ini hang4t diperkatakan megenai Wani Comel yang mend4kwa dipergunakan oleh seorang usahawan kosmetik. Bukan itu sahaja, dia juga dikatakan tidak menerima apa-apa seperti yang dijanjikan oleh usahawan kosmetik berkenaan.

Tampil menjelaskan perkara sebenar menerusi sidang media petang tadi, Datuk Seri Aliff Syukri menaf1kan dia menjanjikan ‘bulan dan bintang’ kepada gadis itu dan segala tuntutan yang did4kwa itu tidak pernah ada dalam k0ntrak.

“Saya sama sekali tidak pernah menjanjikan bulan dan bintang, nak bagi rumah, kereta mahupun kekayaan.

“Dia bukan isteri saya bukan mak bapak saya untuk saya kayakan. Anda semua boleh fikir l0gik, segala permintaan dia di luar jangkauan,” katanya.

Dalam pada itu, Aliff juga menafikan perjanjiannya untuk menjaga kebajikan ahli keluarga Wani. Ujarnya, dia sudah habis ratusan ringgit untuk membantunya berjalan seperti biasa.

“Saya hanya membantu adik Wani bukan keluarga. Keluarga dia ada kaki tangan dan boleh berjalan.

“Saya sudah berbelanja ratusan ringgit termasuk mendapatkan khidmat jurulatih, tempat tinggal, makanan tambahan atau supplement. Siap ada tukang masak untuk menjaga permakanannya. Bukan sehari dua ya tetapi berbulan.

“Itu pun dia curi-curi beli makan kat luar tanpa pengetahuan. Dia bukannya orang gemvk biasa-biasa tetapi bersaiz super. Niat saya hanya nak bantu dia berjalan, supaya Wani boleh bantu semula ibu dia,” katanya.

Memahami ramai yang terkesan susulan pandemik COVID-19, namun Aliff meningatkan bahawa dia bukan pusat kebajikan yang boleh datang kepadanya dan sesuka hati meminta-minta.

‘Tapi janganlah ambil jalan p1ntas, carilah kerja, senang-senang meminta. Carilah kerja kaki dah ada tangan dah ada. Perlu diingatkan saya bukan rumah atau pusat kebajikan,” katanya

Aliff juga tidak menolak kemungkianan ada pihak yang cuba menjatvhkan dirinya dan perniagaannya, serta dia tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan und4ng-und4ng.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: gempak

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Tak Pernah Janji Nak Bagi Rumah Dan Kereta, Dia Bukan Isteri Saya”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*