[VIDEO]“N4sib la tak b0tak”- Gadis Tak Sedar Rambutnya Terb4kar Ketika Pegang Kek Hari Jadi

Biasalah bila hari jadi kawan-kawan semua exc1ted nak raikannya. Ada yang cari belon, ada yang cari kek ada pula yang kerjanya jadi dal4ng untuk untuk mengaburi plan kepada m4ngsa hari jadi tu.

Tapi tak sah kalau kejvtan hari jadi tak kec0h dengan perangai masing-masing, iya lah bukan senang nak rancang mesti ada 0ver-exc1ted, yang careless pun mesti ada.

Macam perkongsian di Tik Tok ni, belum sempat kejutan di buat, dalangnya dah terkejvt dulu!

Lain macam ‘lilin’ hari jadi kali ini

Menerusi perkongsian yang dibuat di seorang pemilik Tik Tok di Indonesia, @viosaf rancangan kejvtan hari jadi seorang rakannya hamp1r bertukar traged1.

Video itu menunjukkan si gadis sedang bersedia untuk membuat kejvtan kepada seorang rakan mereka.

Dia turut ditemani oleh beberapa orang lagi rakan-rakan dan salah seorang daripada mereka sedang memegang pizza yang telah dinyalakan dengan lilin.

Ak1bat terlalu gemvruh, rakannya itu tidak sedar yang rambut panjang telah disamb4r ap1.

Kalaulah tak perasan tadi…

Dalam keadaan panik dan cuba untuk tidak menimbulkan kekec0han, si gadis berusaha untuk memad4mkan ap1 tersebut.

Sungguhpun video itu dianggap merbahaya, namun tidak dinafikan ramai netizen turut terhibur dengan perkara yang berlaku sampai ada yang minta part 2!

Video tersebut turut ditonton sebanyak lebih 420 ribu kali.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Tik Tok

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "[VIDEO]“N4sib la tak b0tak”- Gadis Tak Sedar Rambutnya Terb4kar Ketika Pegang Kek Hari Jadi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*