[VIDEO] “Aku dijer1t pencur1 pula” – Datang Nak Tvntut Hut4ng Tapi Lain Pula Jadinya

Kadang-kadang walaupun memikirkan diri sendiri bukanlah orang yang senang, sanggup juga berikan pinjaman kepada mereka yang lebih susah. Lagi-lagi jika si penghut4ng mer4yu keluar air mata sambil memberikan janji manis.

Tapi bila sudah tiba masanya untuk membayar, pelbagai alasan diberikan untuk lari darinya. Seperti yang dihadapi oleh pemuda dari seberang ini.

Datang nak tuntvt hut4ng tapi lain pula jadinya…

Si penghut4ng menjerit memanggil si pemberi hut4ng pencur1? Pemuda ini datang sampai ke rumah untuk menag1h duitnya sendiri tapi dihal4u dengan cara yang tak disangka.

Dalam video itu, kelihatan seorang wanita berusia pertengahan tahun berjalan dengan pant4s sambil menjer1t-jer1t memarah1 dan menvduh lelaki berkenaan pencur1.

Siapa ada pem1njam macam ni? Datang rumah dia nak tuntvt hut4ng tiba-tiba dipanggil pencur1.”

Ditonton lebih 5 juta kali, net1zen berangg4pan t1ndakan wanita berkenaan adalah tidak wajar dan melamp4u. Bagaimanapun, melihat wanita itu yang kelihatan seperti sudah berusia, ramai menasihatinya agar terus bersabar dengan t0hmahannya itu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: LM

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "[VIDEO] “Aku dijer1t pencur1 pula” – Datang Nak Tvntut Hut4ng Tapi Lain Pula Jadinya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*