Balas Senyuman Suami Orang, Mimi Lana Diberi Am4ran

Dek kerana ger4m dengan watak perampas suami orang yang dilakonkannya menerusi drama Hati Yang Tersak1tiMimi Lana berdepan ins1den melucukan apabila dia diberi am4ran oleh seorang wanita tidak dikenali.

Berkongsikan kisah itu di Instagram, Mimi berkata kejadian itu berlaku selepas dia memb4las senyuman seorang lelaki di sebuah kedai makan dipercayai suami kepada kepada wanita berkenaan.


“Tadi pergi makan dekat kedai mamak, ada sorang makcik ni dengan suami dia duduk Selang semeja dengan saya, dia senyum..saya senyum balik dekat dia.

“Dia nak balik dia datang dekat saya cakap jangan senyum senyum tengok suami dia, cukup cukup la tengok laki Mona tu . Hahahahahaha. Omg ! Saya tak tahu nak bagi reaction apa dekat dia,” tulisnya.

Diruangan komen, rata-rata net1zen dan rakan artis turut meluahkan rasa mar4h dengan watak Mimi Lana. Malah, ada yang mengatakan tidak sanggup menonton drama berkenaan kerana watak Farah yang dilakonkannya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @PENMERAH

Sumber: RK

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Balas Senyuman Suami Orang, Mimi Lana Diberi Am4ran"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*