Suami S1buk Sangat, Isteri Kesepian Cur4ng Dengan 300 Lelaki

Dek kerana suaminya terlalu s1buk dengan kerja dan hidup kesuny1an, seorang wanita dari wilayah Jiangsu, China mengambil kesempatan untuk bermain kayu tiga dengan 300 orang lelaki.

Memetik laporan Eva.vn, wanita tersebut dikenali sebagai Zhang itu sudah mempunyai dua orang anak. Wanita berkenaan mencari kekasih gel4p di media s0sial berikutan kemurvngan dihadapinya untuk mengh1langkan kesunyian.

Zhang dikatakan mula menduakan suaminya sejak tiga tahun lalu selepas membuka akaun p4lsu di media s0sial dengan nama Zhou Mo dan meletakkan statusnya sebagai ibu tungg4l untuk menarik perhatian lelaki.

Sikapnya yang pandai menggoda memudahkannya mendapat teman lelaki walaupun tidak memuat naik gambar wajah sebenar. Lebih mengejutkan, wanita itu pernah bercinta lebih daripada seorang lelaki dalam satu masa.

Namun, tidak hanya setakat itu, Zhang mengambil kesempatan untuk menipu lelaki dikenalinya dengan meminjam wang daripada mereka. Zhang sanggup mereka cerita untuk meraih simpati demi mendapatkan apa yang diinginkan.

Pelbagai alasan diberikan untuk menjerat lelaki untuk mendapatkan wang antaranya membayar sewa rumah, kos rawatan perubatan dan mengurus anaknya.

Hasil pen1puannya itu, Zhang berjaya meraih wang sebanyak 400,000 yuan (kira-kira RM249,000) daripada kesemua teman lelakinya.

Bagaimanapun pen1puannya itu terb0ngkar Ogos tahun lalu apabila seorang teman lelakinya melakukan pemeriksaan latar belakang dan mendapati bahawa dia sudah dit1pu. Lelaki tersebut kemudian membuat laporan polis mengenai wanita itu.

Zhang berjaya d1tangkap sebulan kemudian dan mengakui sudah menghabiskan sebahagian besar wang diperoleh untuk bermain jud1 dalam talian.

Difahamkan, sepanjang tempoh pen1puan wanita itu, suami dan anaknya tidak tahu menahu apa yang dilakukan olehnya. Suaminya terkejvt dengan perkata itu namun gembira apabila pen1puan isterinya terb0ngkar.

Zhang akhirnya dihadapkan ke mahkamah pada Ogos lalu dan dijatvhkan hukum4n penj4ra selama lapan tahun lima bulan dan dend4 sebanyak 40,000 yuan (kira-kira RM25,000).

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

SUMBER: Harian Metro

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Suami S1buk Sangat, Isteri Kesepian Cur4ng Dengan 300 Lelaki"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*