J4tuh Tercamp4k, Motor Atau Kereta Yang Salah Dalam Video Pendek Ini?

Baru-baru ini tersebar satu rakaman dashcam di s0sial media melibatkan pelangg4ran motosikal dan juga sebuah kereta. Lebih mencem4skan lagi adalah apabila penungg4ng motosikal tersebut tercamp4k jatvh ke atas jalan raya.

Melalui satu perkongsian video pendek di Twitter, ins1den tersebut menimbulkan reaksi berbeza di kalangan net1zen.

Dalam kejad1an yang tidak diketahui mana lokasinya itu, penunggg4ng motosikal dilihat berusaha untuk bangun sementara pemandu kereta pula keluar untuk mendapatkan penungg4ng yang jatvh itu.

Namun apa yang lebih menarik, perkongsian di Twitter itu juga turut mengund4ng undian mengenai salah siapakah kemal4ngan itu terjadi. Jika anda nak turut serta mengundi siapa yang salah, boleh undi di bawah ini.

Sebaiknya, perkara ini dapat dielakkan lebih-lebih lagi kereta berkenaan telah pun memberikan signal untuk masuk ke lorong kiri. Tapi itulah, benda sudah hendak jadi, kan?

Apa pun jika memandu kereta atau menungg4ng motosikal, pastikan kita sentiasa peka dengan keadaan sekeliling.

Kadang-kadang kita berjaga sangat dah, akhirnya kes1lapan orang lain pula yang terpal1t pada kita.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Twitter

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment on "J4tuh Tercamp4k, Motor Atau Kereta Yang Salah Dalam Video Pendek Ini?"

  1. nmpk seperti motor lebih tergesa2 sdngkn ada bonggol d situ dan dia sengaja elakkan bonggol itu utk cpt pergi..sepatutnya motor d blkng kreta..motor kena biarkan kreta pergi dahulu..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*