Dikec4m Kafankan Anak Kucing Macam Manusia, Gadis T4mpil Beri Penjelasan

Sejak semalam tular di media s0sial video oleh seorang gadis ‘mengebum1kan’ anak kucing peliharaannya. Lebih sedih apabila seek0r kucing sedang meratap1 ‘pemerg1an’ anak kucing berwarna h1tam itu.

Namun apa yang menjadi perhatian ramai apabila t1ndakan gadis itu mengund4ng kec4man apabila mengk4fankan bangka1 anak kucing tersebut seakan jen4zah manus1a.

Bagaimanapun, gadis bernama Aimi Syahida itu menjelaskan bahawa dia hanya mahu menunjukkan kasih sayang antara ha1wan namun tidak sangka t1ndakannya itu dilihat dari sudut negat1f.

Menerusi video dikongsikan itu, gadis itu turut meluahkan rasa sedih melihat tindakan sp0ntan kuc1ng dewasa yang menc1um-c1um anak kucing berkenaan sejurus diletakkan di dalam lub4ng yang sudah disediakan.

“Anak kucing itu mat1 selepas 4 hari dilah1rkan. Saya pun k0rek lub4ng di belakang rumah untuk menanamnya…bila saya kembali semula dengan membawa bangka1 anak kucing untuk ditanam, ada seek0r kucing bet1na dah tunggu di l1ang l4had,” katanya lagi.

Lebih sebak, Aimi berkata, kucing berkenaan bukanlah ibu kepada anak kucing tersebut namun mungkin teringat anak kucing yang dit4nam itu sama seperti anaknya yang telah mat1.

“Kucing itu sebenarnya bukan ibu kepada si anak kucing yang mat1 tu tapi ia adalah kucing jiran yang menumpang di rumah saya.

“Sebulan yang lalu, ia juga melah1rkan anak tapi ketiga-tiga anaknya yang kesemuanya berwarna hitam, mat1. Mungkin dia ter1ngat apabila tengok anak kucing yang nak ditanam ni sama macam anaknya,” katanya.

Dalam pada itu, Aimi melu4hkan rasa terk1lan apabila niat baiknya dipert1kai net1zen. Jelasnya, dia hanya memb4lut dengan t1su bukan kain seperti yang did4kwa.

“Tapi tak sangka pula, ada yang perhat1 bend4 lain…mereka pert1kaikan pasal kaf4n anak kucing tu.

“Tapi saya nak jelaskan…itu bukan kain pun. Hanya sekeping tisu. Saya tak sampai hat1 nak letak macam tu saja jadi saya lap1k dengan t1su. Tapi mungkin sebab nampak macam k4fan, itu yang jadi perhat1an,” ujarnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

SUMBER: mStar

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Dikec4m Kafankan Anak Kucing Macam Manusia, Gadis T4mpil Beri Penjelasan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*