Raline Shah Akui Lay4n Kekasih Macam H4iwan Peliharaan

Memiliki rupa paras menawan dan tinggi lampai, bagaimanapun pelakon popular Indonesia Raline Shah mengakui dia jarang bercinta. Ujarnya, jika dia menjal1n hubungan cinta pasti tidak akan bertahan lama.

Membuat pengakuan mengejvtkan ketika menjadi tetamu di vl0g sahabatnya, Daniel Mananta baru baru ini, Raline berkata paling lama dia bercinta selama tiga tahun dan paling singkat hanya mampu bertahan setahun.

“Saya tak mempunyai banyak pengalaman bercinta. Maks1mum tiga tahun, paling singkat satu tahun,” katanya.

Raline berkata hubungan cinta tidak bertahan lama mungkin kerana sikap yang ditunjukkannya terhadap bekas kekasihnya. Sebagai seorang pencinta ha1wan, Raline mended4hkan dia menjaga kekasih seperti sedang memelihara haiwan kesayangannya.

“Saya adalah seorang pencinta haiwan dan oleh sebab terbiasa mengurus ha1wan peliharaan, kadang kadang saya melay4n kekasih seperti my pet,” akuinya.

Daniel yang terkejvt dengan pengakuan Raline kemudian mengulang semula apa yang diperkatakan wanita itu.

“Sekejap, maksud anda melay4n kekasih seperti ha1wan pel1haraan?” tanyanya.

Raline kemudian mengatakan walaupun kekasihnya melakukan perkara yang bvruk, dia akan tetap memberi lay4nan yang baik kepada kekasihnya itu. Namun dia tetap ditinggalkan kekasih kerana menjaga terlalu baik.

“Misalnya kalau dia mabvk, saya bukan mar4h. Tapi saya menjaganya dengan begitu baik. Dan kemudian saya ditinggalkan,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: gempak

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Raline Shah Akui Lay4n Kekasih Macam H4iwan Peliharaan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*