Ibu Muda Sar4t H4mil ‘Pergi’ Bersama Bayi Dalam K4ndungan Bikin Sebak!

Kasih ibu membawa ke syurga. Itu kata-kata yang tepat menggambarkan nilai kasih sayang seorang ibu terhadap anak tercinta.

Seorang ibu sentiasa dan selalu mempertarvhkan ny4wa untuk mengandvng, melah1rkan dan membesarkan zur1at.

Seperti wanita ini dikenali sebagai Shamira Roslan yang pergi menghadap Illah1 ketika sar4t mengandvngkan anak keduanya ak1bat k0mplikasi jangk1tan kum4n di Hospital Taiping.

Ses4k naf4s

Menurut perkongsian saudaranya iaitu Shuhada Fazli di laman Facebook semalam, dia memaklumkan sepupunya itu pada awalnya mengalami ses4k n4fas akibat jangk1tan kum4n.

Keadaan tersebut menyebabkan wanita berkenaan berada dalam keadaan yang krit1kal manakala bayi dalam kandvngan pula dikhabarkan sudah tidak berny4wa lagi.

Pergi jua…

Namun, sudah ketentuan Allah SWT tidak lama kemudian wanita itu dikhabarkan sudah menghembvskan naf4s terakh1r akibat komplikasi berkenaan.

Difahamkan, arw4h Shamira meninggalkan seorang suami Muhamad Nor Syahiddan dan seorang anak lelaki Aisy Hafiy.

Berita sedih itu mengund4ng seb4k orang ramai yang terkesan dengan pengorbanan ibu berkenaan dengan mengucapkan takziah di laman Facebook masing-masing.

Macam mana anak 4 tahun tanya mak dia mana nanti…

 

Moga ditempatkan di kalangan orang beriman

Syurg4 tempatmu

Sudah berada di tempat terbaik

Peng0rbanan seorang ibu

Semoga r0h arw4h ditempatkan di kalangan orang beriman dan diharapkan agar ahli keluarga yang ditinggalkan menerima ketentuan ini dengan penuh ketabahan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Shuhada Fazli , Facebook

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Ibu Muda Sar4t H4mil ‘Pergi’ Bersama Bayi Dalam K4ndungan Bikin Sebak!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*