Demi Nak Bayar Zakat RM1 Juta, Mawar Rashid Kerja Ker4s Hingga Rindukan Anak

Bergelar selebriti dan juga seorang ahli perniagaan bukan perkara mudah buat pelakon Mawar Rashid apatah lagi dalam masa yang sama menggal4s tanggungjawab sebagai ibu serta bakal melah1rkan cahaya mata kedua tidak lama lagi.

Menerusi perkongsian di Instagram, Mawar berkata dia pernah hamp1r putvs asa dengan kerja kerana terlalu rindu untuk meluangkan masa bersama anak sulungnya, Raden Muhammad Rafael yang kini berusia 18 bulan.

 

View this post on Instagram

 

KADANG2 RASA NAK GIVE UP EVERYTHING SEBAB RINDU ANAK @radenrafaelraf 🥺 . . CAREER sbgai CELEBRITY & USAHAWAN bukan mudah.. perlukan bnyak masa untuk settle VIDEO SHOOT, LIVE DLL (thank you to my manager @beydatorashid bnyk memudahkan kerja i) , perlukan banyak masa untuk meeting business @mawarosehq , kene perah otak untuk @mawarosehq lagi.. UNTUK my family mawarose squad lagi.. masa ngan suami ok lagi, sbb suami sentiasa setia menemani.. tapi.. rafael ni.. rinduuu.. kdg2 pagi sampai mlm x dpt jumpe 🥺 ni nak masuk anak ke-2 dah @mawarafjunior .. kadang2 terlampau busy sampai rasa nak give up🥺 . TAPI… . I CANNOT GIVE UP!!! . Mawar x boleh STOP! Mawar WAJIB TERUSKAN demi BIG Y MAWAR. DEMI FAMILY MAWAR. DEMI MAWAROSE SQUAD. DEMI CUSTOMER TERSAYANG MAWAR. DEMI NAK BAYAR ZAKAT SATU JUTA! DEMI NAK BINA MASJID BERSAMA2 kalian semua! . . Mawar faham ramai ibu bapa kat luar sana terpaksa korban rasa ‘RINDU’ kat anak2 ni demi mencari rezeki dan demi membantu org diluar sana, sama macam Mawar.. tapi YAKINLAH.. . PENGORBANAN YANG PALING MENYAKITKAN NILAH YANG AKAN MENDATANGKAN HASIL & BEKALAN UNTUK KE AKHIRAT NANTI.. i’m with you.. be HAPPY, KEEP ON GOING, YOU ARE A GREAT MOM, A GREAT DAD, your kids are PROUD OF YOU! THEY LEARN A LOT FROM YOU! PROVE TO THEM! YOU ARE AMAZING! . LOVE YOURSELF 🤍 – founder @mawarosehq Shawl from @hanisalhabib

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on


“Kadang-kadang rasa nak pvtus asa dengan semuanya sebab rindukan anak. Karier sebagai selebriti dan usahawan bukan mudah. Perlukan banyak masa untuk selesaikan video shoot, Live dan lain-lain.

“Perlukan banyak masa untuk mesyuarat perniagaan, kena per4h 0tak untuk Mawarose, untuk keluarga saya dan Mawarose. Masa dengan suami ok lagi sebab suami sentiasa setia menemani.

“Tapi Rafael ni rindu kadang-kadang pagi sampai malam tak dapat jumpa. Ni nak masuk anak ke dua. Kadang-kadang terlamp4u s1buk sampai rasa nak pvtus asa,” katanya.

Bagaimanapun, Mawar berkata dia tidak boleh pvtus asa dan perlu berk0rban dem1 mencapai hasratnya untuk membayar zakat sebanyak RM1 juta serta impiannya untuk membina sebuah masjid.

“Mawar tak boleh st0p. Mawar wajib teruskan dem1 big why mawar. Dem1 keluarga Mawar. Demi Mawarose squad. Dem1 customer tersayang Mawar. Dem1 nak bayar zakat satu juta! Dem1 nak bina masjid bersama-sama kalian semua!,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: RK

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Demi Nak Bayar Zakat RM1 Juta, Mawar Rashid Kerja Ker4s Hingga Rindukan Anak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*