[VIDEO] “DIA LAKI AKU!!” – Kant0i Nak Kahwin Lain, Wanita Ser4ng Majlis Suami Siap Bawa 3 Anak Sekali

Perkahwinan takkan kukuh jika dibina hanya dengan cinta. Ia memerlukan k0mitmen, t0leransi dan komunikasi dua hala. Jika mempunyai masalah, duduklah berbincang. Bawa orang ketiga takkan menyelesaikan apa-apa.

Jika tidak, siapa jangka perkahwinan yang d1sangkakan tiada masal4h dimasuki oleh orang ketiga.

Kejad1an yang berlaku di negara Zambia ini adalah contohnya.

Pada awal video tersebut, nampak seperti majlis perkahwinan yang lain, suasana nampak r0mantis dan tenang-tenang saja. Pengantin mengenakan busana berwarna putih dan lelaki memakai set tuxed0.

Sumber: youtube

Namun beberapa saat kemudian terdengar suara wanita menyuruh pader1 menghentikan majlis tersebut dengan mengatakan, lelaki berkenaan adalah suaminya!

Dalam kecelaruannya, dia memberitahu bahawa pagi tersebut mereka siap tidur bersama lalu si suami mengatakan dia perlu keluar daerah untuk aktiviti perniagaan sebelum pergi seperti biasa.

“Apa ni?”

“Kami tak bercera1 mahupun bergadvh.”

Sumber: youtube

Wanita berkenaan dikatakan diberitahu oleh jirannya berkenaan perkahwinan tersebut, dia terus bersiap dengan membawa sekali ketiga-tiga anaknya.

Belah bakal isteri baru taktau, lelaki tu cla1m dah cera1

Menurut thesunUK, keluarga belah bakal pengantin perempuan tersebut tahu dia pernah berkahwin tapi dia cakap dah cera1…

Dia cla1m sudah ditinggalkan pada tahun 2013 tapi bila dah kant0i, dia jelaskan isterinya datang semula sebab dia dah berjaya.

Kot ye pun ada masalah bincanglah, ngadu kat orang lain buat apa…kan t1mbul masal4h lain, diri sendiri juga yang m4lu.

Korang boleh tengok kat video di bawah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: LM

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "[VIDEO] “DIA LAKI AKU!!” – Kant0i Nak Kahwin Lain, Wanita Ser4ng Majlis Suami Siap Bawa 3 Anak Sekali"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*