Kongsi Gambar ‘Free Hair’, Sarah Hilderbrand Dah Tak Bertudung?

Nama pelakon Sarah Hildebrand pernah mencetvskan k0ntroversi apabila menjadi m4ngsa hubungan percintaan ‘t0xic’ bersama bekas teman lelaki yang juga seorang pengacara televisyen.

Tidak lama selepas itu, pelakon drama Pujaan Hati Kanda itu mencuri perhatian umum apabila mendirikan rumah tangga dengan seorang jejaka Filipina-Amerika sekitar November tahun lalu.

Dah tak bertudung?

Berwajah Pan Asian, pelakon berusia 30 tahun itu tetap cantik berhijab dan tidak l0kek berkongsi foto-foto terbaru di laman s0sialnya.

Namun begitu, Sarah telah mengejvtkan peminatnya apabila memuat naik satu foto tidak berhijab tanpa meninggalkan sebarang kapsyen sehingga membuatkan ramai tertanya-tanya.

 

View this post on Instagram

 

🖤 @otto.gillen

A post shared by @ sarahhildebrand on

Saya sok0ng setiap keputusan peribadi dia

Menerusi Instastory suaminya iaitu Otto Gillen pula, dia juga telah memberikan respon terhadap foto yang dimuat naik oleh Sarah.

Menurut Otto, dia menyokong keputusan yang dibuat isterinya dalam segala 1su per1badi. Namun, dia tidak menjelaskan sebarang kesahihan mengenai foto tersebut.

Tersalah upload kot?

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen seakan-akan tidak mempercayai apa yang sedang berlaku.

Mereka berharap agar posting yang dimuat naik itu sekadar gambar lama yang ingin dikongsikan kepada umum dan mendoakan agar pelakon tersebut kekal istiqamah.

Gambar baru ke ni?

Tak mungkin la?

Walau bagaimanapun, belum ada sebarang kenyataan rasmi daripada Sarah sendiri berkenaan gambar yang dimuat naik olehnya petang tadi.

Hal ini membuatkan para peminat terus tertanya-tanya mengenai tindakannya memuat naik gambar bersama suami tanpa mengenakan hijab.

Sumber: Sarah Hildebrand

Be the first to comment on "Kongsi Gambar ‘Free Hair’, Sarah Hilderbrand Dah Tak Bertudung?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*