“Kena bayar gaji tinggi ni…” – Kucing Sel4mba Posing Depan Kamera

Selain daripada peneman hidup, kucing juga merupakan antara ha1wan yang cerdik tambah-tambah lagi apabila ia dilatih oleh tuannya. Kucing bukan setakat pandai meminta makanan, namun ada juga yang turut pandai bergambar seperti kucing ini!

Baru-baru ini, tular sebuah video dimana terdapat seek0r kucing berwarna putih yang turut berkelakuan bijak menerusi laman akaun Twitter @9GAG. Berdasarkan laman Twitter berkenaan, kucing tersebut dilihat sangat sporting untuk diambil gambar oleh seorang fotografer. “Model purfessional”, kata pemilik akaun tersebut.

Lebih mengejvtkan apabila ha1wan terbabit juga turut pandai melakukan posing dan tidak kek0k meskipun berada di hadapan kamera selain daripada tahu bahawa fotografer berkenaan ingin mengambil gambar dirinya.

Ternyata, kejadian itu telah membuatkan rata-rata warga netizen berasa teruja setelah melihat gelagat b1natang terbabit di samping memuji kepandaian kucing berkenaan.

“Sangat berbakat! Saya pun tak reti posing”, kata salah seorang warga net1zen yang meninggalkan komen di ruangan akaun terbabit.

Posting yang berdurasi selama 14 saat itu telah meraih perhatian ramai sehingga menerima sebanyak 172 ribu tontonan umum menerusi laman akaun Twitter berkenaan.

“Comelnyaa..”

“Pose dan pose…”

“Kalah dengan kucing…”

“Dulu aku ada kucing macam ni, kalau tengok kamera je terus bergaya…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Twitter

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Kena bayar gaji tinggi ni…” – Kucing Sel4mba Posing Depan Kamera"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*