Sharifah Zarina Dan Anak Meng4muk, Tak Pu4s H4ti Dengan Layanan Restoran

Baru sahaja red4 kontr0versi anaknya dengan Alvin Chong, baru-baru Sharifah Zarina dan Athalia Deena Buswani menjadi perhatian ramai apabila meluahkan rasa beng4ng kerana tidak pu4s hat1 dengan layanan diberikan oleh sebuah restoran.

Menerusi video dikongsikan, Zarina mempersoalkan profesionalisme kakitangan restoran yang terletak di Petaling Jaya itu. Difahamkan, Zarina dan ahli keluarga ke restoran tersebut kerana mahu menyambut majlis hari lah1r Athalia.

Bagaimanapun sebaik sahaja tiba di sana, pelayan restoran memberitahu mereka hanya ada 15 minit untuk membuat pesanan kerana prem1s tersebut akan ditutup untuk sebuah majlis.

“Pukul 4.15 petang tiba-tiba mereka kata tempat ini ada event! Aku peduli apa event apa korang? Kau bagitahu kat mana? Letaklah besar-besar kat luar sana…Ataupun tak payah masukkan aku kat dalam list!

“Tadi aku kat depan tu que apasal kau bawak aku masuk juga dalam ni. Tau pun kita datang ramai kan?,” luah Zarina.

Sementara, Athalia juga sempat memuat naik video di TikTok mendakwa pemilik restoran memohon maaf dan menawarkan mereka dua keping kupon bernilai RM50.

Dalam pada itu, susulan video tersebut tular di media s0sial, pemilik restoran berkenaan tamp1l memberi penjelasan mend4kwa apa yang dikatakan oleh Zarina adalah f1tnah memandangkan notip penutupan awal sudah dimaklumkan.

Kata pemilik restoran itu lagi, pihaknya tidak teragak-agak untuk mengambil t1ndakan und4ng-und4ng terhadap mereka.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: gempak

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Sharifah Zarina Dan Anak Meng4muk, Tak Pu4s H4ti Dengan Layanan Restoran"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*