Video Pendek Comel Pasal Kereta Ini Bukti Isteri Tak Pernah Salah

Kehidupan berkeluarga sememangnya indah. Isteri sayangkan suami dan suami lagi sayang pada isteri. Tak dinaf1kan, semakin lama bersama pasangan, semakin kita ‘masak’ dengan perangai masing-masing.

Seringkali juga isteri terpalit dengan pepatah m0den – isteri tak pernah salah dan sebagai suami, senj4ta terbaik untuk berhadapan dengan situasi sebegini, seel0knya diam sajalah.

Melihatkan video pendek di bawah ini, tergelak jugak kami sebab turut pernah mengalami s1tuasi sama. M4lu tidak usah cakaplah tapi nak buat macam mana, tiada siapa nak dipersalahkan.

Dalam video pend3ek ini, kelihatan sepasang suami isteri sedang kebingungan mungkin kerana kunci pintu mereka tidak terbuka sedangkan kunc1 alarm sudah ditekan beberapa kali.

Sedar dengan situasi tersebut, perakam terbabit memandu secara perlahan-lahan dan memaklumkan perkara sebenar. Kereta yang mereka tunggu untuk terbuki kuncinya itu adalah kereta orang lain yang serupa dan sebiji sama.

Sedangkan kereta sebenar terletak sel4ng sebuah dari kereta yang mereka tunggu. Namun tatk4la tersedar, si isteri terlihat seperti menyal4hkan suami pula. Suaminya bagus, sentiasa setia memayung1 isterinya yang tercinta.

Situasi pasangan tersebut ternyata membuatkan warga internet terhibur selain meny1fatkan pasangan ini terlalu comel. Selain itu juga ada yang berkongsikan kisah salah masuk kereta yang lebih kurang sama macam situasi pasangan tersebut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: gulapop

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Video Pendek Comel Pasal Kereta Ini Bukti Isteri Tak Pernah Salah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*