“Saya Berkemb4n Bukan Sebab Bab4k Dalam Lakonan Tapi Cuaca P4nas”

Baru-baru ini foto berkemb4n yang dimuat naik oleh pelakon Nabila Huda di Instagram menjadi perhat1an ramai. Bagaimanapun, Nabila berkata dia tidak n1at mahu mencetvskan kontr0versi dengan berkongsikan gambar tersebut.

Ujarnya, dia melihat foto yang diambil ketika menjalani penggambaran di Terengganu mempunyai nilai seni. Kata Nabila lagi, dia bukanlah seorang yang sering menay4ng tvbuh untuk meriah perhat1an, malah di ruangan komen tiada siapa mempertika1kan gambar berkenaan.

“Jadi 1su ke gambar berkenaan? Saya tak nampak ada yang mempertika1kan gambar ini apabila melihat ruangan komen. Saya kongsi gambar kerana ia cantik dan ada nilai seni. Saya berkemb4n bukan sebab bab4k dalam lakonan, tetapi sebab cuaca p4nas ketika itu.

“Saya sedang menjalani penggambaran di Terengganu, waktu itu. Rumah pula tepi l4ut. Secara kebetulan, suami, Mohd Izwan Johar merakamkan gambar, jadi saya bergaya sakan sambil menyel1tkan bunga di tepi telinga.

“Hasil gambar memang menakjubkan dan pencahayaan, latar bel4kang dan kain batik yang dis4rungkan memang cantik.

“Atas fakt0r itu, saya kongsi dalam lam4n media s0sial. Setakat ini, saya tak nampak pula k0men negat1f, mungkin net1zen tahu saya bukanlah jenis yang suka menunjuk tvbuh semata-mata untuk mera1h perhat1an khalayak. Saya juga bukan seng4ja nak c1pta kontr0versi untuk memuat naik gambar berkemb4n,” katanya.

Dalam pada itu, Nabila tidak menafikan ada kemungkinan net1zen takvt nak komen negat1f disebabkan dirinya sering memb4das sesiapa sahaja yang mengec4m tanpa usul per1ksa.

“Jika net1zen takvt baguslah (ketawa). Sebelum ini, jika saya ada menerima mesej peribadi dalam IG, saya akan tanya balik apakah tidak ada kaum keluarga mereka yang berkemb4n.

“Bagaimanapun, tidaklah selalu saya memb1das k0men negat1f yang dilemp4rkan kerana saya tahu kebanyakan yang mengec4m adalah budak sekolah.

“Sebenarnya, ikut mood saya juga. Jika saya mahukan hiburan berikutan b0san, saya akan cari mana-mana komen negat1f yang ditulis dan orang itulah akan menjadi m4ngsa. Jadi, janganlah mudah untuk memperk0tak-kat1kkan orang dengan komen negat1f dan sesuka hati,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: BH Online

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Saya Berkemb4n Bukan Sebab Bab4k Dalam Lakonan Tapi Cuaca P4nas”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*