Bunyi ‘Kec0h’ Dalam Bilik Ketika Temu Duga, Bila Ditanya Jawapan Calon Ini Bikin Sebak!

Dalam kegaw4tan ekonomi hari ini, ramai orang terpaksa berusaha dengan ker4s demi untuk mendapat sesuap nasi. Ada yang membuat dua kerja supaya dapat menampung k0s perbelanjaan keluarga.

Seperti perkongsian pengguna Twitter ini, lelaki yang dikenali sebagai Ben Ramedani menceritakan pengalaman ketika menemu duga seorang calon menerusi Skype.

Tiba-tiba dia menangis

Ketika sesi temu duga berlangsung, dia mendengar kanak-kanak menangis dan isteri memb3bel di bahagian belakang. Malah, keadaan sedikit kel4m kabvt dengan bilik yang bersep4h dan terlalu bis1ng.

Lebih mengecewakan lagi, calonnya dilihat terg4nggu dan tidak fokus ketika menjawab soalan yang ditanya.

Menurut Ben Ramedani lagi, selesai sahaja sesi temu duga dia berterus terang menyatakan tidak berpu4s hat1 dengan prestasi yang ditunjukkan calon pada hari itu. Calon terus menangis meminta maaf kerana dia hanya mampu menyewa bilik kecil bersama anak dan isteri selepas dibuang kerja tiga tahun lepas.

Calon turut meluahkan rasa sedih kerana telah gag4l dalam hidup.

Berasa serba salah kerana telah menggur1s hati calonnya pada hari itu, dia segera meminta maaf dan mohonnya bersabar. Dia juga telah menawarkan calon kerja kerana merasakan dia sudah membuat yang terbaik.

Tidak menyangka akan lulus temu duga, calon segera menjerit kegembiraan sambil dipelVk isteri dan anak-anak.

‘I have failed my family’

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: HanafiMadzlan

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Bunyi ‘Kec0h’ Dalam Bilik Ketika Temu Duga, Bila Ditanya Jawapan Calon Ini Bikin Sebak!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*