“Ramai Mesej Tanya Macam Mana Nak Cer4i”

Kemelut antara Sharnaaz Ahmad dan bekas isterinya, Noor Nabila akhirnya selesai apabila kedua mereka sepakat dengan tiga tuntutan yang dimetera1 dalam perjanjian persetujuan di Mahkamah Tinggi Syariah Kuala Lumpur semalam.

Dalam pada itu, Nabila mended4hkan dia menerima banyak mesej daripada pengikut di media s0sial yang bertanyakan mengenai pencera1an. Ujarnya, ramai yang bertanyakan bagaimana dia kuat untuk berdepan dengan bekas suami.

“Bagi saya pertama sekali kita kena clearkan apa yang kita nak dalam h1dup. Kalau anak keutamaan, kita fokuskan hal itu dan clearkan dengan bekas suami. Teruskan hidup jangan ada mar4h atau dend4m.

“Tak bagus untuk kesihatan kita, hari-hari bangun emosi. Tak baik juga untuk anak-anak,” katanya.

Kata Nabila lagi, ada juga yang bertanyakan mengenai pr0ses percera1an. Malah, turut menerima pertanyaan daripada artis yang mahu mendapatkan nasihatnya berhubung 1su hal rumah tangga.

“Ramai DM (direct message) di Instagram tanya macam mana nak cerai. Nasihat saya janganlah cera1 kalau benda tu sikit-sikit atau hal kecil.Tak payah lah, selesai dulu. Artis pun ada DM saya, if artis lagi lah jangan.

“Jangan datang mahkamah, benda ni akan jadi besar. Kalau kita buat keputusan drastik, benda ni memang tak boleh settle. Lagi satu jangan DM saya, boleh tanya peguam sebab saya tak boleh tolong,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: gempak

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Ramai Mesej Tanya Macam Mana Nak Cer4i”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*