“Tak Padan Dengan Kaki Licin” – Anak Kucing Tam4k Masa Makan

Gelagat kucing kadang-kadang mampu menghiburkan manusia. Malah sifatnya yang manja dan setia menjadikan ia antara pilihan ramai untuk dipelihara. Memiliki fiz1kal yang comel dan pandai meraih perhatian tuannya juga menjadi satu bonus buat haiwan ini.

Selain itu kadang-kadang karenah kucing tidak kira yang sudah besar mahu pun masih kecil yang di luar jangkaan seringkali juga membuatkan ramai ger4m dengannya.  Mungkin disebabkan itu juga ia menjadi antara ha1wan kesayangan ramai.

Terbaru satu video yang memaparkan gelagat beberapa ek0r anak kucing sedang makan menjadi tular di sosial media. Menerusi video pend3k tersebut, kelihatan sekumpulan anak kucing sedang makan. Makanan mereka diletakkan di dalam dua mangkuk dan perlu berkongsi. Namun gelagat seek0r anak kucing tam4k masa makan ini telah membuatkan ramai terhibur.

Siap tahan makanan pakai kaki depannya kerana takut dihabiskan oleh seek0r anak kucing lagi. Nas1blah comel! Video gelagat seekor anak kucing tam4k masa makan ini telah meraih lebih 241 ribu tontonan dan hampir 20 ribu retweets serta lebih 21 ribu likes.

Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai video pendek itu di ruangan komen seperti berikut:

“Hishhh..Orang lain elok jee. Dia dengan kat mulut lagi ada dah tahan makanan dalam pinggan…”

“Mar4h betul tu sampai kening sekali berkervt”

“Tak padan dengan kaki licin, sibuk nak c0nquer makanan tu”’

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Twitter

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Tak Padan Dengan Kaki Licin” – Anak Kucing Tam4k Masa Makan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*