Lem4s Karb0n M0noksida Dalam Kereta, Seorang Lagi Meningg4l Dan Kembar Dalam Keadaan Stabil

Selepas 2 orang sahabat meningg4l dunia dipercayai terh1du g4s karb0n mon0ksida, seorang lagi m4ngsa dilaporkan turut menyusul pemerg1an sahabat-sahabatnya.

M4ngsa ke-3 pula meningg4l

Menerusi Astro Awani, Nor Adilah Mohd Safwan, 21 telah meningg4l dunia kira-kira jam 4.23 petang di Hospital Angkatan Tenter4 Lumvt selepas beberapa jam berada dalam keadaan k0ma setelah ditemui tidak sed4rkan d1ri bersama rakan-rakan serta kembarnya di dalam kereta pada jam 1 pagi.

Kembar st4bil namun k0ma

Namun begitu, kembarnya Nor Aqilah dimaklumkan sudah semakin stab1l namun masih berada dalam keadaan k0ma di Hospital Angkatan Tentera Lvmut dan ditempatkan di ICU.

hal tersebut telah dimaklumkan oleh kenalan mereka yang sentiasa memuat naik perkembangan pasangan kembar tersebut sejak kejad1an itu dilaporkan.

Terdahulu, 4 sahabat yang juga merupakan pelajar bidang farmasi telah ditemui tidak sedarkan diri di dalam sebuah kereta di stesen minyak Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

Kejadian lemas disebabkan gas karb0n mon0ksida itu telah meng0rbankan Sharifah Farisha Syed Fathi. Manakala, Ayuni Shazwani Shabri dan Nor Adilah Mohd Safwan meningg4l dunia ketika sedang menerima rawatan di Hospital Seberang Jaya, Pulau Pinang dan Hospital Angkatan Tenter4 Lvmut, Perak.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: scarleton, Astro Awani

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Lem4s Karb0n M0noksida Dalam Kereta, Seorang Lagi Meningg4l Dan Kembar Dalam Keadaan Stabil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*