Lelaki ‘Sh0w 0ff’ Kawal Motor Guna Kaki Sambil Minum Air Bungkus Dit4han P0lis

Pad4h mempamerkan aks1 berb4haya menungg4ng motosikal di Jalan Kuching, Kuala Lumpur, seorang lelaki akh1rnya dit4han polis. Aksi berkenaan dirakam pengguna jalan raya dengan menyaks1kan ind1vidu tersebut hanya menggunakan k4ki untuk meng4wal h4ndle motosikal.

Aks1 di Jalan Kuching

Video berdurasi 1:27 minit yang dikongsikan melalui Info Roadblock JPJ/Polis ini menyaksikan aks1 bah4ya seorang remaja lelaki menungg4ng motosikal di Jalan Kuching. Dia yang hanya menggunakan kedua belah kak1nya diletakkan di bahagian h4ndle untuk mengawal mot0sikal itu sambil minum sebungkus air.

Pihak polis menges4n motosikal tersebut menerusi alamat yang didaftarkan.

Ketika ke rumah terbabit, mot0sikal itu didapati didaftarkan atas nama seorang lelaki dipercayai bapanya. Susul4n itu polis meramp4s mot0sikal berkenaan dan penungg4ng mot0sikal dipercayai anaknya itu tidak berada di rumah.

P0sitif dad4h

Terbaru, menurut laporan Ketua Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik (JSPT) Kuala Lumpur iaitu Asisten Komisioner Zulkefly Yahya memaklumkan individu berusia 36 tahun itu sendiri menyer4h d1ri di Balai Polis Trafik Jalan Bandar.

Individu tersebut juga disahkan p0sitif dad4h jenis g4nja dan k3s ini akan dis1asat di bawah Seksyen 15(1)(a) Akta Dad4h Berb4haya 1952.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Info Roadblock JPJ/PolisSinar Harian

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Lelaki ‘Sh0w 0ff’ Kawal Motor Guna Kaki Sambil Minum Air Bungkus Dit4han P0lis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*