Net1zen Cadangkan Prank Pada Tukang Gvnting Rambut Untuk Kenakan Pelanggan

Sepanjang kuarantin, ramai yang meluahkan rasa r1mas dengan rambut mereka yang semakin panjang kerana tidak dapat berkunjung ke kedai gunt1ng rambut.

Kita paling selalu mendengar rungutan dari kaum lelaki sehingga ada yang sanggup memot0ng rambut sendiri atau menyuruh pasangan mereka mengguntingkan rambut, sehingga mereka berakhir dengan pot0ngan rambut yang lucu.

Hakikatnya lelaki lebih gemar ke kedai gunting rambut bukan sahaja untuk mendapatkan gaya rambut baru tetapi juga untuk bersantai dan bersembang, seperti mana wanita berkunjung ke spa untuk memanjakan diri.

Namun sejak munculnya trend TikTok di mana tukang gunting rambut mengenakan prank yang dicadangkan oleh pengikut mereka ke atas pelanggan yang mengunjungi kedai, ramai lelaki yang menjadi tidak tenang apabila pergi menggunting rambut.

Contohnya pengguna TikTok, @loscuts yang tidak pernah gag4l membuat net1zen ketawa dengan pranknya. Sebuah videonya yang tular dengan 4.5 juta tontonan menunjukkan dia menyembvr air pada rambut pelanggan sehingga bas4h lenjvn.

Seorang tukang gunting rambut atas nama @omezel pula mengenakan pelanggannya dengan berpura-pura mendapat keputusan positif dalam ujian cor0navirus, manakala pengguna lain atas nama @youricancut pula disuruh untuk melil1tkan wayar pencvkur di sekelil1ng leh3r pelanggannya.

Prank-prank yang dilakukan oleh tukang-tukang gunting rambut itu ternyata membuat ramai lelaki semakin tidak tenter4m untuk mengunjungi kedai gunting rambut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Twitter

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Net1zen Cadangkan Prank Pada Tukang Gvnting Rambut Untuk Kenakan Pelanggan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*