Kali Ini Jacky Kembali Lagi Dengan ‘Interview’ Kucing Pula!

Zaman teknologi kini tiada apa yang mustah1l. Segalanya berada di hujvng jari yang mana dengan hanya satu klik sahaja dapat melakukan banyak perkara. Begitu juga dengan lambakan Youtuber yang ada pada hari ini. Disebabkan semua orang mampu membuat rakaman menggunakan tekn0logi hari ini, maka semakin ramailah yang berkongsikan video menarik.

Dengan hanya menonton pelbagai video bukan sahaja dapat memberikan hiburan tetapi dapat juga ilmu yang dikongsikan. Tambahan pula hari in pelbagai platform wvjud untuk berkongsikan video seperti Tiktok, Youtube dan sebagainya. Semua bergantung kepada individu itu sendiri mahukan bah4n yang bagaimana.

Sebelum ini, video seorang lelaki menemubual orang awam pernah mendapat perhatian ramai. Dikenali sebagai Jacky, gel4gat lelaki ini sering sahaja mencur1 perhatian. Terbaru video Jacky yang sedang berada di dalam kedai kucing pula membuatkan ramai terhibur.

Manakan tidak Jacky siap menemubual kucing di dalam kedai itu! Memang istimewa betul video dari lelaki ini. Berikut adalah video Jacky kembali cur1 perhatian yang telah dikongsikan semula oleh seorang pengguna Twitter:

Perkongsian ini telah membuatkan warganet meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Hahahha bagi aku lawak la skrip tak de tapi aku faham. Nak serius tengok berita”

“Paling kelakar part dia suruh kucing tu kerja dan part babai meow last tu”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di@PENMERAH

Sumber: Twitter

PERHATIAN: Pihak PENMERAH tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak PENMERAH juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Kali Ini Jacky Kembali Lagi Dengan ‘Interview’ Kucing Pula!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*